Folk pevačicu Daru Bubamaru nedavno su novinari pitali da li je primetila da su sa “Jutjuba” uklonili spot Viki Miljković. Dara je na to rekla da ne prati njen rad, ali je istakla da ne ratuje sa Viki, već da samo nema vremena njome da se bavi.

Ma, ne… Ma, kakvi! Bez lažne skromnosti, ja sam jako popularna i ne znam da li ijedna pevačica svaki dan izlazi tako na portalima. Bukvalno, svaku moju reč, da li je dobra ili loša, pišu. Pitali su me nešto u vezi spota, rekla sam da ne pratim njen rad. Nisam ni sa kim u ratu, niti se bavim koleginicama. Naravno, imam one sa kojima sam u dobrim odnosima. Toliko imam posla, toliko sam zauzeta, ne razmišljam da pričam o drugima, a kamoli o Viki da razmišljam – objasnila je kroz smeh Dara za “Pink.rs”.

Bubamara je negirala medijska pisanja da se pomirila sa bivšim mužem Milanom Kesićem.

Milan i ja se nikad nismo posvađali, u jako smo dobrim odnosima. Maltene svaki drugi dan ručamo zajedno, poštuje me i ceni kao majku svog sina, volim i ja njega. On mi je najbolji prijatelj, do kraja života. Roditelji njegovi me obožavaju… Mi sedimo, ručamo, odmah kao – pomirili se. Zašto moramo da se pomirimo? Nismo zajedno, ali smo u jako dobrim odnosima, što je verovatno ljudima čudno – kaže Dara za “Pink.rs”.


scandalIvan Vučićević