Tokom večeri Dalila Dragojević ustala je za crnim stolom i ispričala o avanturama Nikole Orozovića sa devojkama.

Naime, ona je ispričala nekoliko anegdota iz Nikoline prošlosti, a niko nije mogao da veruje šta sluša.

Dragojevićka je sve vreme bila na ivici suza, a on nije mogao da sakrije neprijatnost zbog svega što je čuo o sebi.

– Dogovori se on sa nekom devojkom da imaju se*s. I ode on posle posla, parkira bajs, posao mu je bio blizu te devojke. Krenu da se ljube, a on kao rukom na dole, ona mu nije dozvolila. I pita je što je došao, naljuti se i krene na posao nazad. Posle toga, ona njemu kaže da je uzbuđena i da se vrati tamo gde su stali. On sedne na bajs i vrati se. Međutim, vratili se roditelji i nisu mogli tu. Gde će, šta će i oni kao odu iza nekog drveta. I oni krenu, a on kao legne i ona gore. Međutim, kako je on legao tu, noge je pružio prema ulici. Imao je samo majicu. Imali su oni s*ks, a u tom trenutku prolazi džip. I on brzo da povuče noge… – ispričala je Dalila, a onda se nadovezala na priču o njegovim se*sualnim iskustvima.

– Kaže Orozović da u Kragujevcu nikad ne zaključava vrata od stana, jer tamo žive normalni ljudi. I on je ispričao priču da je za jedan dan bio sa pet devojaka. I oni ga pitaju kako se ne hvali, a priča o tome. Kad su Orozovića pitali gde je našao devojke, rekao je da je ulica prometna – nastavila je Dalila.

– Orozović je priznao da najviše voli da devojci zalepi šamar, pa da je pljune – rekla je Dalila kroz smeh.

Iako je pokušao na sve moguće načine da se opravda, kamere su usnimile sve ono što je Dalila prenela svojim cimerima.

– To nije istina, ja devojku nisam pitao za pljuvanje! – pravdao se Orozović.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Kupite SCANDAL! MARINA UHVATILA DARKA LAZIĆA SA PEVAČICOM PA RAZLUPALA SVE PO KUĆI! Marija Šerifović odgovorila: NISAM JA KRIVA ŠTO LUKAS VIŠE NIJE U ZVEZDAMA GRANDA! (VIDEO)


scandal!printscreen