Glumac Vuk Kostić već nekoliko meseci uživa u vezi sa lepom Aleksandrom Popović, ali par se retko kada pojavljuje zajedno u javnosti.

Vuk je sa Aleksandrom Popović, od početka 2018. godine, a sa njom živi u njegovom stanu na Crvenom krstu, a koliko je ozbiljan u novoj ljubavi, pokazuje i to što je izabranicu već upoznao s majkom. Mada nerado govori o takvim detaljima, priznaje nam da je ispunjen i možda baš zbog toga okleva da svoju sadašnju romansu poredi s nekim bivšim.

– Ne postoji stepen gradacije po kojem bih mogao da merim svoju sadašnju emotivnu vezu u odnosu na prethodne. Ne bi to ni valjalo raditi, vreme jednostavno teče, neke stvari danas su drugačije nego što su bile ranije. Bogu hvala, uvek sam bio srećan u svojim vezama, ali sada mi je stvarno predivno. Trenutno baš uživam u svemu sa Aleksandrom – rekao je ranije Kostić.

Pre atraktivne Aleksandre, Vuk je dugo bio u vezi sa koleginicom Jelisavetom Orašanin sa kojom je i posle raskida radio na seriji “Ubice mog oca”.

Inače, Vuk Kostić je bio u vezi sa Bojanom Stefanović sa kojom se zabavljao duže od četiri godine. Par se upoznao na studijama glume, a kako su otkrili u jednom retkom zajedničkom intrevjuu, kljubav se nije rodila “na prvi pogled”.

– Pre zaljubljivanja, u više navrata igrali smo parove u raznim predstavama. U jednoj je glumio mog momka koji ide u vojsku, pa smo se čak i ljubili, jednom je morao da me ispipava, pa mu je bilo strašno neprijatno. Ne zato što je stidljiv, već je pošten, pa neće da zloupotrebi situaciju. Profesorka je bukvalno morala da ga tera. U istoj toj predstavi je posle, kada smo se smuvali, počeo tako bezobrazno da me “vata” da nisam znala kako da reagujem – rekla je lepa glumica za “Gloriju” pre nekoliko godina.

– Postoje stvari koje volimo da radimo zajedno. Bojana voli prirodu i planinu gotovo isto kao i ja, a već duže vreme najlepši provod je kada odemo na jedrilicu koju imam u Crnoj Gori. Naučila je da se snalazi na brodu, iako joj u početku nisam uopšte dozvoljavao da se popne, zbog malera. Jedrilica nije za žene. Posle smo se dogovorili da može, ali da se ne ponaša kao žensko. Nema tu “boli me ruka, zacepio mi se nokat” – ispričao je Vuk.

Poznati par je bio u vezi nekoliko godina, a nakon raskida Bojana se udala za pozorišnog reditelja Istoka Tornjanskog sa kojim ima ćerku i sina.

Kupite SCANDAL! ŠOK TAJNE ANE KORAĆ: BILA ZATVARANA I MUČENA! Kada sve sazna, David će je ostaviti! Anabelina ispovest: BORBA JE POČELA KADA MI JE LUNA REKLA DA ĆE DA SE UBIJE! (VIDEO)


scandal!instagram