Pošto je u javnost isplivao porno-snimak Sandre Afrike, njena ljuta protivnica Stanija Dobrojević je jedva dočekala da prokomentariše atraktivnu pevačicu.

Naime, Stanija je otkrila da je ne čudi što se Afrika snimala dok se samozadovoljavala i da joj je drago što javnost vidi da je ona samo pričala istinu o pevačici.

– Nisam se uopšte iznenadila kada sam u javnosti videla Sandrin pornić. Šta drugo očekivati od jedne igračice koja se sa 15 godina uvijala oko šipke. Njene snimke ima svaki džiber sa BMW, šta bi drugo drugo jadnica mogla da naplati – bila je surova starleta, pa je podsetila na Afrikine početke.

– Ta devojka je mene prva počela da napada bez ijednog razloga. Uvek je o meni loše pričala, a nikada je prva nisam dirala. Kitićeva ljubavnica je navikla da je ‘vataju pod šatorom. Za nju je snimanje polnog organa elitni posao – rekla je Stanija, a piše Srpski telegraf.

Nakon što je Dobrojevićka priznala da se ne bi čudila da se pojavi još ovakvih pevačicinih snimaka, prisetila se njihove svađe na Zadrugoviziji i dodala kako je Sandra htela nju da ponizi, a u stvari se ubrzo videlo ko je ko i šta radi.

– Ona je više puta ničim izazvana krenula u napad na mene. Umislila je da je neka vrhunska pevačica, pa je pokušala da me ponizi onda na Zadrugoviziji. Međutim, narod sada shvata ko je pričao istinu, a ko je glumio sveticu. Hoće o meni nešto da priča, a njeni pornići obleću svuda – završila je Stanija.

 

ČIME SE STANIJA ZAISTA BAVI U AMERICI! Verovali ili ne, ovo je NJENO RADNO MESTO


scandal!printscreen