Legendarno Zabranjeno pušenje nastupiće u subotu, 8. jula, na Petrovaradinskoj tvrđavi, a frontmen benda najavljuje da će njihov nastup na Fusion stejdžu biti zabava za celu porodicu.

Prvi put u karijeri Zabranjeno pušenje nastupa na Exit festivalu, na Fusion bini, što će biti sjajna prilika da publika uživa u omiljenim hitovima popularnog benda.

“Elvis Dži Kurtović često kaže da je Sejo Sekson zabava za celu porodicu. Ne znam kako ćemo uobičajena tri sata svirke sabiti u 70 minuta i zadovoljiti tri generacije koje prate Pušenje, ali, kao što kažu, sreća prati hrabre”, najavljuje Davor Sučić, poznatiji kao Sejo Sekson, i dodaje da je njemu lično Exit veoma važan.

“Uvek kad krenu diskusije da je narodna muzika pojela rokenrol za doručak i da na Bakanu postoji samo turbo folk, pitam imaju li narodnjaci festival kao što je Exit. Ovaj festival je jak argument da rokenrol još postoji i da je važan. A lično, voleo bih da na njemu jednom nastupi Aerosmith, trenutno najveći bend na planeti”, kaže Sejo i poziva publiku na svirku Zabranjenog pušenja, od koje će se garantovano sve pušiti.

Pogledajte neke od spotova i dođite na Exit.


scandal.rspromo