Veliki šef je danas kroz pismo zvanično čestitao svim zadrugarima koji su dobili nagrade na “Zadrugovizijama”, ali i stanari koji nisu nagrađeni dobili su pohvalu za svoj trud. Nakon toga, usledilo je glasanje.

“Vreme je da svako od vas kaže mišljenje o tome ko je bio kakav na Zadrugovizijama. Sada ćete glasati i birati pobednika na svim Zadrugovizijama”, pisalo je u pismu Velikog šefa.

Na samom početku došlo je do manjih varnica između Radosava Stefanovića Žutog i ovonedeljnog vođe Lepog Miće, međutim ova rasprava zadrugare nije omela, pa su tako stanari izneli svoja mišljenja, a prva je bila Luna Đogani.

“Za mene je za sve četiri Zadrugovizije najbolja bila Teodora. Ona je profesionalac. Najbolji mi je bio onaj prvi nastup”, rekla je Luna.

Đoganijeva je dala glas svojoj bivšoj najboljoj rijaliti drugarici, a Teodora je takođe oduševila Saru Reljić, Anu Korać, Boru Santanu, Jovanu Tomić Matoru, Gordanu Džehverović, Sanju Stanković, Anđela Rankovića i Zoricu Marković koji su takođe glasali sa Džehverovićevu.

“Sve to stoji što je Luna rekla za Teodoru, ja ću izabrati Miljanu, jeste da ona nema pojma da peva, ali se stvarno trudila i uvek sam imala osmeh na licu kada je ona nastupala”, izjavila je Kija.

 

Kristina Kockar je glasala za Miljanu Kulić, kao Milan Milošević i Bane Čolak. Dok su svoje glasove Sari Reljić dali Vojke Đans i Andrijana Radonjić. Radosav Stefanović Žuti je glasao za Nemanju Đerića Đeksona, dok je Đekson svoj glas dao Gordani Džehverović isto kao i njena ćerka Teodora, a Miljana Kulić je glasala za Jovanu Tomić Matoru. Marko Miljković glasao je za Kiju Kockar kao i Lepi Mića, dok je Maca Diskrecija najviše iznenadila Boru Santanu svojim izborom, jer se odlučila za njega.

 

U video-prilogu ispod pogledajte kako je izgledalo ovo glasanje.

NJIHOV VRISAK REKAO JE SVE: Veliki šef NAGRADIO UČESNIKE, ONI VEČERAS NAPUŠTAJU BELU KUĆU! (VIDEO)


scandal!promo