Pevačica Anabela Atijas nije ni slutila da će joj ulazak ćerke Lune u rijaliti program “Zadruga” doneti veliku glavobolju.

Iako je podržala njenu odluku da se takmiči u jednom od trenutno najgledanijih rijaliti programa kod nas, Anabela je shvatila da joj pritisak javnosti i medija nikako ne prija, te da hitno mora da ode iz Beograda.

Ona je u dogovoru sa svojim suprugom Andrejem Atijasom odlučila da otputuje u Sarajevo, gde su živeli pre nekoliko godina.

“Anabeli je veoma teško zbog svega što se dešava. Iako u javnosti stvara sliku da situacija sa Lunom nije toliko strašna, ona ipak pati zbog svega. Teško joj je da gleda kako napadaju njenu ćerku u rijalitiju, a još teže joj pada činjenica da svakodnevno pišu o Luni. Uglavnom su to neke loše stvari, koje Anabelu povređuju, i ona nema više snage da se izbori sa novonastalom situacijom”, otkriva izvor blizak pevačici, a prenosi espreso.rs.

“Kako njen suprug Andrej i dalje funkcioniše na relaciji Beograd – Sarajevo zbog privatnog biznisa kojim se bavi, Anabela i on su se dogovorili da bi bilo najbolje da se posle Nove godine svi zajedno vrate u stan u Sarajevu, u kojem su nekada živeli, kako bi malo pobegli od svega”, kaže izvor.

Odluku o preseljenju prihvatile su i njihove ćerkice koje su se veoma uželele života u Bosni:

“Ona nije ni slutila da će Lunino učešće u rijalitiju privući toliko pažnje, kao ni ljubav sa Slobom, pa je ta situacija otežala život Anabeli u Beogradu. Iako joj svi govore da je podržavaju, ona je primetila da su ljudi zavidni i da je ogovaraju čim okrene leđa”, kaže izvor i dodaje:

“Andrej je navikao na pritisak javnosti još od onog dana kada je započeo vezu sa Anabelom i shvatio je tada da će do kraja života morati da bude u centru pažnje. On svakodnevno teši Anabelu i govori joj da če sve biti u redu, te da nema potrebe da se nervira.”

Uprkos gužvi koja vlada oko nje, Anabela ne dozvoljava da joj bilo ko blati ćerku:

“Kad god čuje da joj neko blati ćerku, Anabela odmah pada u vatru i raspravlja se. Ne želi da sluša loše stvari o svom detetu i sve joj to teško pada. Uprkos osudi javnosti, Anabela podržava svoje dete i ne smeta joj to što je ušla u vezu sa Slobom. Ona smatra da je ljubav pobedila i time opravdava vezu svoje ćerke i folk pevača.”

ANABELI SE SVE VRAĆA: Procurila poruka koja može da ugrozi njen brak! (foto)


scandal!Instagram