Kako SCANDAL! saznaje, Željko Joksimović je u nekoliko navrata indirektno, preko posrednika, dobio informaciju da postoji mogućnost da dobije poziv za žiri u Zvezdama Granda kod Saše Popovića, međutim, njega to ne zanima i kako stvari stoje, neće se predomisliti!

ŽELJKA ZAMARA DA PONOVO SEDI U ŽIRIJU!

Saša nije direktno zvao Željka, ali su mu neki njegovi saradnici preneli da bi Sale voleo, te da je razmatrao da i on bude deo tima u takmičenju – započinje izvor za SCANDAL!  i nastavlja:

Željko pak ne želi da se eksponira na taj način. Već ima iskustva i kao žiri, i kao mentor. Bio je u X Faktoru, Pinkovim zvezdama, zna kako sve to izgleda i prosto je izgustirao taj vid takmičenja, a ima i neke druge planove za svoju karijeru – objašnjava izvor i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Stoja i Jana IZAZVALE RAT! Romi se POBILI zbog njih!

PROČITAJTE JOŠ: Aci Pejoviću žena OČITALA BUKVICU! Fali ti da SKITAŠ?!?

PROČITAJTE JOŠ: Kija ga PLATILA! Sloba PRODAO verenički prsten?!?

– On voli da se bavi umetnošću, da komponuje, satima je u studiju, to ga jedino ispunjava pored koncerata. Sve drugo ga zamara jer ne voli da bude pošto-poto u medijima. Svakako, on bi pristao ako bi ga Sale pozvao da bude samo povremeno gost u ulozi žirija, ali kao skriveni ili da samo posavetuje nekoga od kandidata s vremena na vreme, ali to je sve. Inače, da on vodi debate sa ostalim članovima žirija i da se svađa i raspravlja, to ga ne zanima. Kako je objasnio, prevazišao je to iako jako ceni Sašin način rada i uopšte to takmičenje – završava izvor SCANDALA!


MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL