Iako je bila na egzotičnom odmoru, Lepa Brena je zahvaljujući internetu i na Bora Bori ispratila aferu Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa.

Folk zvezda nije propustila priliku da prokomentariše jednu od najaktuelnijih tema u javnosti i istakne kako je uz Jelenu u svakoj situaciji.

– Jeleni bih uvek bila podrška, bez obzira šta se dešava! Ne samo Jeleni, nego i svakoj ženi. Ja sam, nekako, mnogo više na ženskoj strani. Bez obzira, šta god da radimo, ne treba da nam se seče glava. Nismo nikoga ubile, nije ni ona nikoga ubila. Tako da, šta god da je, tu smo za nju – poručila je Brena.

Podsetimo, Jelena je posle porno afere, otišla kod muža Duška Tošića u Kinu, gde je sa ćerkama proslavila njegov rođendan. Ona je objavljivala fotografije na kojima deluju kao idilična porodica, a potom se vratila u Srbiju, kako bi snimala “Zvezde Granda”, ali i nove pesme.

Takođe, njen menadžer je odgovorio na spekulacije da se pevačica razvodi i demantovao te priče. Kasnije, sa porodicom je otišla na odmor u Dubai.

Brena se uključila u Jutarnji sa Bora Bore i rekla da se skoro ne vraća, a onda ju je Jovana iznenadila izjavom!


scandal!Ivan Vučićević, instagram