U Zadruzi se odjednom stvorio ljubavni ljubavni trougao. Iako su verovatno mnogi očekivali da će jedan od aktera biti Luna, to ipak nije tako. Naime, Vladimir se pravdao Staniji za svoju prisnost sa Minom Vrbaški, dok je starleta spavala, a sve je začinila Luna Đogani, koja je cinkarila Vladu kod Stanije.

– Došla sam u kuhinju, uzela da jedem, Adam je bio pored mene. Ja sam samo rekla Vladi i Mini da li mogu da kažem jednu rečenicu, a da se niko ne uvredi. Ovde je*e lud zbunjenog – krenula je Anabelina ćerka priču.

– Ja sam videla njega i Minu kako se grle, non stop.Bukvalno ovako, ovde mu je ležala. Rekla sam mu, devojka, Stanija, ti leži u krevetu a ti se ovde grliš sa Minom. Meni nije jasno – kazala je Luna šta je rekla Vladimiru u kuhinji.

Crnogorac je odgovorio: – Meni je Mina drugarica, ovo je prijateljski.

Onda je naišao Vladimir i ne znajući šta pričaju, pohvalio se kako su on i Mina završili sa pranjem veša.

Na Stanijino pitanje šta se to dešavalo, Vladimir je odgovorio:

– Ovi su se svađali, Mina je fino sedela, plakala i zagrlila me. I to je to. Mene ne može da zagrli nijedna devojka ovde, osim Mine kad plače.

Stanija je pitala Vladimira:

– Luna ima brata ovde, hvala Bogu, nego reci ti meni kakav si ti to brat Mini – na šta je dobila odgovorio:

– Super, neko ko će da je zaštiti za bilo šta, jer je ona dobro dete.

A od kada joj je on brat, odgovor je Staniju ostavio bez teksta:

– Od karantina, mi se znamo pre nego da smo ušli ovde, zbližili smo se tamo u karantinu, ali ništa, pa i prve noći mso spavali zajedno tu u krevetu, i onda kad sam ja video da se Joca sviđa njoj, ja sam njoj rekao da ide kod Joce.

Ovde već Stanija kreće da sumnja, a šta će se dešavati dalje ostaje da vidimo.

STANIJA I LUNA SE OTIMAJU OKO NJEGA, A Vladimir Tomović IMA DEVOJKU: Kako će reagovati kad čuju!


scandal!printscreen