Aleksandra Subotić ispričala je Mini Vrbaški detalje iz prošlosti, koji se tiču njene mame Ljube Pantović i Aleksandra Čabarkape, sa kojim ima ćerku Magdalenu.

Priča se povela o bivšim momcima, a Mini nije bila najjasnija situacija sa Aleksandrom, Čabarkapom i njenom mamom, pa je Aleksandra započela priču.

“I moja mama se uvek svetila mom ocu. Moj tata je bolesno bio zaljubljen u mamu čitavog života, mnogo je voleo, i život bi dao za nju, i para joj je dao i svega, držao je kao kraljicu. Uvek joj kupovao najnovija kola, proputovala je pola sveta, plaćao joj putovanje s momkom… Ja ne pričam s njom, uvek sam imala antipatiju prema njoj.”

“Mnogo je varala mog oca, i nas je vodila kad ga je varala, kao pokrivalicu… Čim sam završila osmi razred, moj tata je izašao iz zatvora, ja sam se vratila kod dede…”, prepričavala je Aleksandra.

“I ona je dovela tog majmuna u kuću, kao svog prijatelja… Oni su izlazili namerno, ali to su radili samo da bi se nervirao moj tata. Nije ga nikad predstavila kao dečka, nego kao prijatelja. Ja sam sve to tati prijavljivala. On je stariji od mene 16 godina, razlika kao između mene i moje ćerkice”, rekla je Aleksandra.

A onda je ona ušla u rijaliti i ja sam ostala trudna…

“A onda je moj stric pustio tu priču kako je to bio mamin dečko. Sje*ao je meni život, nikom drugom. I to ti je ta priča”, nastavila je Aleksandra, dok ju je Mina pažljivo slušala.

“On se iživljavao na meni. Ubijao me od batina, znaš šta je on meni radio… On je dobar, ali kao da je imao dve strane. Preko dana je bio jedna osoba, a preko noći druga. Mene Karađorđe ubije od batina francuskim pendrekom. Bukvalno, za sve što mi se desilo, sami su me gurali u to. Sami. Glupo mi je ovde i da pričam šta mi je sve radio. Sa 13-14 godina sam došla u kontakt sa drogom i drugim stvarima. Moj tata se drogirao ispred mene. Iživljavali su se svi na meni”,  pričala je.

Detaljnije pogledajte na snimku u nastavku teksta:

ALEKSANDRA MOŽDA JESTE SVE ŠTO PRIČAJU O NJOJ, ali ovo što je uradila za Damira je vredno poštovanja! (VIDEO)


scandal!printscreen