Šta sve Zlata Petrović u svom filmski uzbudljivom životu nije doživela i preživela… Što zbog okolnosti, što zbog svoje prirode i naravi, što zbog prijateljica. A dešavale su joj se stvari kojih se užasavala.

Kao osetljivi račić, kako kaže za sebe, sa svojim prijateljicama je preživljavala sve njihove drame i teške trenutke. Sa njima patila, tugovala, jecala, radovala se…

Jedna od najvećih drama i najtežih priča kroz koje je prošla, bila je drama njene bliske prijateljice Verice Šerifović i njene ćerke Marije. Godinama je bila uz njih i bila im najveća podrška kad im je bilo najteže. Batine, nasilje, bol, suze, Rajkova pijanstva, patnje, vraćanje Rajkovih kockarskih dugova, Rajkova neverstva – uvek je Zlajka bila uz Vericu i Mariju! Čak i kada je Rajko krvavu i pretučenu Vericu izbacivao na ulicu!

Šta je još sve Zlata prošla sa Marijom i Vericom, ali i neke šokantne detalje iz njene privatnosti, te kako se danas slaže sa majkom i ćerkom Šerifović, čitajte samo u najčitanijem i najtiražnijem tabloidu SCANDAL! koji je u prodaji na svim kioscima! A šta vas još očekuje u novom broju, pogledajte OVDE!


vesna tasićivan vučićević