Zoran Šumadinac je, u više navrata, napuštao “Zadrugu 3”, rijaliti čiji je učesnik, zbog zdravstvenih problema, a boravak van imanja u Šimanovcima doneo mu je brojna neprijatna saznanja o nekadašnjim prijateljima.

Naime, Cara Mimi, pevačica koja sa njim ima i duet “Magija”, je u nedavnom intervjuu za domaće medije otkrila kako njen nekadašnji saradnik zapravo “vara narod” tako što navodno nosi mantiju tokom obreda koje naplaćuje 500 evra.

Zoran je priznao da nosi mantiju, nazvavši je “ogrtačem”, ali isključivo onda kada se, kako je istakao, “moli kod kuće”.

– Ne znam šta (prim.aut. Cara Mimi) hoće, ali ja joj želim sve najbolje. Poštujem crkvu, posećujem manastire. Često idem na pogružavanje – u sebi izgovaram molitvu Bogorodici i ona tri puta zaronim u reku ili bazen. To je novo krštenje i očišćenje od grehova. Bio sam na tome u manastiru u Bosni i Hercegovini, u Ukrajini… – otkrio je Šumadinac, zaključivši priču komentarom konstatacije Milice Kemez, koleginice iz rijalitija “Zadruga 3”, da se on zapravo bavi crnom magijom.

– Iznervirala me je, jer ljudi mogu da poveruju u to. Ne postoji veća zaštita od molitve. Apelujem na ljude da ne idu kod vračara i gatara, već u crkvu!

ŠUMADINAC POSLE OPERACIJE: Čim skinem konce, vraćam se u Zadrugu!


scandal!printscreen