Zolina majka Bosa ne može više da podnese Miljanine i Zoline svađe. Posle jedne od njihovih svađa, završila je u bolnici, na infuzijama. Po ceo dan plače, kuka na sav glas, ne izlazi iz kuće. Isključila je telefone, nikome se ne javlja, na ulicu ne izlazi. Pre nego što je ušao u rijaliti, sin joj je zabranio bilo kakav kontakt sa novinarima.

Prijatelji se plaše da će je Zolin boravak u rijalitiju koštati zdravlja. Ma, ne samo zdravlja, već i života. Bosa samo što ne presvisne. Kada joj je Miljana poslala poruku u kojoj je naziva kurvom, istom kao što je Luna Đogani, žena umalo infarkt nije doživela. Prošla je pakao u životu, Zolu je gajila sama, snalazila se kako je znala. Pazila je da čak ni ne stane sa nekim muškarcem, kako je ne bi povezivali sa nekim i pričali svašta o njoj, a onda je Miljana nazove kurvom iz čista mira. Još kad je čula da je Miljana pocepala Zoli pasoš, ne može jadna žena da dođe sebi – kaže Zolin prijatelj i dodaje da se Bosa ponadala da će sve biti bolje kada Miljana i Zola izađu iz rijalitija.

To je tek bio pakao! Jeste ona Miljani govorila da treba da pazi na Zolu, da mu ne daje pare… Ali, kad je čula Miljaninu kletvu da će otvoriti tetkin i babin grob da Zolina majka legne tu, obeznanila se. Stalno govori: Miljana i Zola će me u grob oterati! Kao da joj nije bilo dosta što je propatila zbog Zolinog kockanja, bežanja od kuće, dugova, drogiranja, svakojakih ludila, nego joj je još na vrat natovario i Miljanu sa kojom niko ne može da izađe na kraj. Ma žena ne sme na ulicu da izađe, što od sramote, što od nemoći. Plašim se da se ova priča ne završi tragično! – završava Zolin drug.

Kupite TV PLUS za samo 20 dinara: SVETSKA SENZACIJA: STARLETA HOĆE DA UNIŠTI BRAK NOLETA I JELENE: Platila fotografa da je slika ljubljenje! Aleksandra zbog zlatara uništava Staniju! (VIDEO)


VESNA TASIĆSCANDAL!