Dok se u “Zadruzi” danima vodi verbalna i fizička borba između ljubavnika Miljane Kulić i Zole, njegova majka ima svoju stranu viđenja na čitavu situaciju. Ona misli da je Marija kriva za sve što se događa između njenog sina i snajke, pa je oplela po priji.

– Potresa me kao majku, zgrozila sam se. Miljana je loša po okolinu, a ne po njega, ali takve osobe, nažalost, prolaz u rijalitiju – rekla je Bosa.

– Marija manipuliše Miljanom jer ja služi da joj donosi pare, a novac joj može doneti samo putem rijalitija i nikako drugačije. Ona u ni u jednoj firmi ne bi mogla da radi – dodala je.

Zolina majke je uverena da njen sin iskreno voli Miljanu, kao i ona njega.

– Miljana voli Zolu, ali to je bolesna ljubav. Međutim, Marija ponižava svoje dete, ona smatra da je Miljanu niko ne može da voli. Zato priča da Lazar glumi. Marija smatra ako je ona gleda kroz pare, da je svako gleda tako. A na kraju zbog toga Miljana će ostati sama u životu. Videćete to – rekla je Čolićeva.

– Miljana je drugačija kada nije u prisustvu roditelja. Kada je dolazila kod nas, nikoga nije napadala ni fizički, ni psihički, niti vređala. Nemam ništa protiv Miljane. Ja sam nju dočekala ovde raširenih ruku. Kako sam se ponašala prema Lazaru, tako sam i prema njoj. Protiv tog deteta nemam ništa. Meni je nje žao. Zato što je ona žrtva roditelja. Oni su nju ubili u pojam. Znam hiljadu priča koje je Miljana pričala od detinjstva koje nisu izašle u javnosti, ali ja to neću govoriti. Svi znaju ko su Marija i Siniša Kulić i kako se u toj kući živi. Nije jednom izašlo u medijima, već više puta, prijavila je i sama Miljana nasilje – rekla je Bosa.

VIP EXKLUZIV JE U PRODAJI! Jezivo UPOZORENJE najpoznatijeg parapsihologa i vidovnjaka Mevludina: DARKO LAZIĆ ĆE DIĆI RUKU NA ANU SEVIĆ! David otvorio dušu:VREME JE DA SE SAZNA ISTINA O ANI I JANJUŠU! (VIDEO)


scandal!printscreen