Iako je prošlo skoro tri godine od kada su u Pinkovim zvezdama zaratile Dara Bubamara i Zorica Brunclik, od njihovog pomirenja nema ništa! Naime, Zorici su pojedini predložili da treba da se pomiri s mlađom koleginicom jer su obe duhovite i smatraju da bi bile odličan tandem što po emisijama, a možda i na nekim zajedničkim nastupima, međutim, Zorka neće ni da čuje! Samo je rekla Taj drveni advokat mi ne treba, čovek poput nje ne treba da bude pored mene!

– Zorica inače ne voli da prašta i da se vraća na staro, takva je žena, principijelna, i zato me i ne čudi što nema nameru da se miri s Darom – objašnjava izvor za SCANDAL! i dodaje:

Kupite SCANDAL! Karleuša o ovome ne zna ništa, Duško krije istinu: PROPALE IM PARE U KINI! Lazić u Beogradu MARINU ŠUTNUO NA SELO! LUNU JURI MAFIJA Marko uzeo pare u njeno ime! (VIDEO)

Mina Vrbaški optužila Zoricu za PODVOĐENJE! Nastao HAOS! (VIDEO)

Tara ni ne sluti da Mateja planira da je otkači – Evo kada i zašto!

– Nju ne zanima ni što mnogi tvrde da bi ona i Dara u tandemu pravile šou gde god da se pojave, a čak su joj i neki duet pominjali, ali džaba! Zorica Brunclik neće ni da čuje, ma nema šanse! Inače je Dara jako dobra sa Jelenom Karleušom s kojom se Zorica takođe prepucavala javno preko društvenih mreža budući da joj je zasmetalo što je JK imala top u obliku dva penisa, pa je oplela po mlađoj koleginici, ali ni JK njoj nije ostala dužna, te su pale baš teške reči, a s Darom je Zorka zaratila mnogo pre toga – priseća se naš izvor i dodaje:

– Kada su bili u žiriju Pinkovih zvezda, Dara je konstantno spočitavala Zorici da ona navodi svog muža Kemiša minira nju i pokojnog Šabana Šaulića, čak je skakala da brani i štiti Šabana! Zbog toga joj je Zorka očitala lekciju! Rekla joj je: Šta si ti?! Neki drveni advokat? Uvlačiš se Šabanu u dupe, glumiš neko ludilo! Dara joj je na to ponovo prebacila da huška Kemiša protiv nje i Šabana i njih dve od tada nisu dobre, a po svoj prilici tako će i ostati budući da Zorka nema nameru da se miri – završava izvor za SCANDAL!


ScandalYoutube Printscreen