Kako SCANDAL! saznaje, Miroljub Aranđelović Kemiš strašno se nervira zbog svoje žene Zorice Brunclik! Naime, njoj su hirurzi svojevremeno loše ubrizgali silikone u usne i sada su na njima vidne kvržice.

Kvržica na usni joj ne spada, mora hitno na remont!

Da budemo precizni, u pitanju je samo jedna kvržica, ali je baš upadljiva! To Kemišu i te kako smeta, a kako želi da njegova draga bude perfektna, ne žali para da joj plati najbolje plastične hirurge da joj to srede!
– Ta kvržica je trebalo da se povuče još pre neke tri godine, baš u periodu kad je Zorka bila u žiriju Pinkovih zvezda, ali se to nije desilo – započinje izvor SCANDALA! i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Darko Lazić mora u ZATVOR! Marina samo PLAČE i KUKA!

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! paparaco! Stanija NAPRAVILA HAOS na pumpi!

PROČITAJTE JOŠ: Sandra Obradović! Njena ISTINA o NASILJU!: “TUKAO me je i dok sam držala dete u naručju!”

– Baš nedavno je Zorica gostovala u jednoj televizijskoj emisiji, i vidi se da kvržica i dalje stoji na usni, a to Kemiša izluđuje. On je čak hteo i da tuži tog hirurga, ali ga je Zorica ubedila da to ne radi. Rekla je: “Ma daj, Miroljube, nemoj! Ja sam sama kriva, šta sam i stavljala usta, bila sam lepa i bez silikona” – otkriva izvor SCANDALA! i nastavlja:

Kemiš se raspituje o najboljim hirurzima u svetu!

– Zorica Brunclik ga je ubedila da ne diže tužbe, ali on se uveliko raspituje o najboljim hirurzima u svetu, pa će voditi Zorku na  remont čim krenu letovi. Ona žena i sada izgleda savršeno, ali je jedino ta kvržica zeza. Kada to srede, biće tip-top. A verujte, Kemiš će za nju da izdvoji na hiljade evra ako treba, za nju ne žali para!


MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!IVAN VUĆIĆEVIĆ