SCANDAL! U NOVOM BROJU DONOSI!

Samo za SCANDAL! jedan poznati muzičar tvrdi da su Zorica Brunclik i njen muž Miroljub Aranđelović Kemiš već 15 godina omađijani crnom magijom!

Janjuš komentariše Majin polni organ! Nakon priče da joj SMRDI V*GINA, postavila košarkašu ŠOK pitanje!

“Počeo je da se davi, zacrveneo se…” Miljana otkrila zastrašujuću priču o malom Željku!

RASKRINKANI! Edo i Zilha se sastali u Novom Pazaru! Skovali plan da UNIŠTE Mitrovu!

Kako kaže, to im je podmetnula jedna pevačica, njihova koleginica, koja nikad nije mogla da se pomiri sa činjenicom da je Zorica za nju zmaj što se pevanja tiče, a još više joj bode oči njena ljubav s Kemišom koja je i dan-danas intenzivna kao prvog dana kada su se zavoleli!

– Znam dobro ko je ta pevačica, ali neću da je imenujem, ona je zlobna veštičara, i na mene će da udari ako je pomenem – započinje muzičar priču za magazin SCANDAL! i nastavlja:

– Bogu hvala, nije im udarila na decu i zdravlje, ali mene duša boli jer i Zorka i Kemiš mogu mnogo više da postignu! Pa da li ste vi, ljudi, svesni koliki su oni talenti?! Ma oni mogu svet da osvoje, ali to im nije pošlo za rukom samo zato što ih je ta žena, pevačica poznata ali neuspešna, zamađijala kod neke babe gatare – priča muzičar i dodaje:

– Kad bi oni skinuli tu crnu magiju, Zorica bi ređala hitove kao na početku karijere, a Kemiš ne bi mogao da živi od poziva za svirke! Oni i sada rade fino, međutim, siguran sam da to nije njihov maksimum i da je prepreka ta crna magija, a pouzdano znam da se ta zlobnica, polupevačica, postarala da se na njih bace vradžbine. Njima sve krene, idu tri koraka napred, pa onda jedan nazad. Mogli su da steknu duplo više stanova i kuća! Pa bila je Zorka u Zvezdama Granda, sve je bilo savršeno, i onda odjednom nema je više, ne eksponira se… Takođe i u Pinkovim zvezdama… Ona žena sve radi profesionalno, ali postoji ta neka negativna energija koja joj je poslata preko vrača i zbog toga stagnira. Nema velike poteškoće, ali tapka u mestu. Da nije tih vradžbina i da im ta žena ne baje, Zorica i Kemiš bi bili daleko uspešniji i srećniji. Ona bi punila Arenu danima zaredom, on bi joj svirao… Ma bila bi fantazija, tako da se nadam da će zajedno otići kod nekog Belog Maga da skinu to prokletstvo koje ih blokira već 15 godina – završava muzičar za magazin SCANDAL!.


ScandalIvan Vućićević