Tokom današnjeg porodičnog stastanka Zorica Marković je strpljivo čekala da dođe do reči kako bi na porodičnom sastanku izrazila ogromno nezadovoljstvo zbog ponašanja njenih cimera, a koje je prema njenom mišljenju katastrofalno.

Zorica je priznala zbog čega im je soba neuredna i nehigijenska, a onda se osvrnula na Ivanu Krunić koja je ubrzo pogazila reč kada je istakla da više neće sekirati roditelje.

Ako vas nije sramota nas i naroda, onda treba da vas bude sramota vaših najbližih, šta radite, kako i sa kim. Mi smo ovde nebitni, šta mene briga ko se sa kim ovde prndači. U sobi smrdi na je*ačinu. Slabo se i ustaje u kupatilo posle tog čina. Perite gaće, ruke posle čina. To je istina. Smrdite. Ivana, svaka ti čast što si ispoštovala roditelje – rekla je Zorica.

Šta sam ja loše uradila? Vi biste voleli da mi prolazimo kao da se mrzimo, a ja nisam prestala da ga volim! Ja se sa svojim dečkom grlim, ljubim, vatam, spavam sa njim! Ja to više ne radim! Mi hoćemo da umremo od želje jedno za drugim, ali nećemo da pričamo to! A, neću ni da ga ostavljam! I moji se pate kući! – rekla je Ivana.

Ona je rekla da to ne treba meni, jer je ona bila sa oženjenim menadžerom! – rekao je Bane.

Ja protiv vaše veze nemam ništa – rekla je Zorica.


scandalIvan Vučićević