Zadruga 2 je tek počela, a odnosi se rasplamsavaju, mada neki učesnici imaju istoriju.

Pevačica Zorica Marković učestvovala je sa starletom Stanijom Dobrojević u rijalitiju Farma, gde se nikako nisu slagale. Štaviše, Zorica je zbog fizičkog kontakta sa starletom bila diskvalifikovana iz rijalitija.

Danas su u popodnevnoj trač-partiji učestvovali Miljana Kulić, Zorica Marković i Mirko Gavrić. Oni su se dotakli mnogih poznatih ličnosti – Dare Bubamare, Nade Topčagić, Nade Obrić, ali i Stanije Dobrojević.

Naime, Zorica Marković se prisetila svog konflikta sa Stanijom, koji datira iz rijalitija Farma.

– Niko bolje ne poznaje Staniju nego ja. Ja sam ukupno godinu dana živela sa tom ženom i ja tačno znam sve. Ona je cilljno na mene nagazila, a ja sam natrčala, je*i ga – rekla je i nastavila:

– Mene je nerviralo što svi rade, a ona ništa nije htela… To sam shvatila i prestala da pričam…. To veče na žurki puštene su moje pesme, Erine, ne znam koje još. Neko je to sklonio i stavio na sto (CD-ove). Sedi Ekrem, ona i ja sam tu negde. Tog momenta ona u dogovoru sa Filipom gurne one CD-ove. Pazi, moja tri CD-a koštaju 60.000 evra i ti ćeš to da baciš da pukne. Znači, pi*aš i se*eš po mom radu pošteno i mučno zarađenom. Ja sam uzela limenku i pljusnula je, zakačila joj pramen kose, imala je tad nadogradnju i isterali su me napolje – zaključila je Zorica o svom konfliktu sa Farme sa Stanijom.

Detaljnije o ovome pogledajte u video-snimku:

SVAĐE U ZADRUZI MOGU BITI FATALNE PO NJU: Zorica Marković je preživela INFARKT, lekari je upozoravaju da se ne igra glavom!


scandal!Ivan Vučićević