Iako su joj mnogi predviđali veliku karijeru nakon “Zvezda Granda”, te joj je čak i sam Saša Popović poručio da će biti “najveća zvezda koja je izašla iz ovog takmičenja”, Tijana Kadović se povukla u ilegalu nakon što je ispala iz nadmetanja tik pre finala.

– Ne vidim prostor očekivanjima da nakon toga (prim.aut. spektakularnog učešća u spomenutom muzičkom talent šou-programu) uradim nešto predvidivo i dosadno. Ne žuri mi se. Ne bojim se prolaznosti. Moje sledeće pojavljivanje će svakako “dići prašinu”, kad god to bilo. Mnogima, da ne kažem, većini takmičara su “Zvezde Granda” obezbedile “parče hleba”, i nisu imali uslova da biraju kad će, šta će i kako će. Ja sam u taj šou došla po kolače – izjavila je Tijana pre skoro pola godine u intervjuu za Pulsonline.rs.

Kao što je već poznato, Kadovićeva je nabacila višak kilograma nakon “Zvezda Granda”, te se nije često fotografisala za društvene mreže.

Ipak, čini se da je ona konačno zadovoljna svojom kilažom, te je na poslednjoj objavljenoj fotografiji pozirala u kupaćem kostimu.

https://www.instagram.com/p/B2o11amIhs0/?utm_source=ig_embed

 

Kupite SCANDAL! SKANDAL VEKA Rada Manojlović: OVA PEVAČICA MI JE RASTURILA VEZU SA HARISOM! Svi detalji SKANDALOZNOG RUČKA U BRUSU! JELENINA BURMA krije tajnu ubistva! (VIDEO)


scandal!instagram