Prošlo je 12 godina od smrti pevača Nina Rešića, ali detalji iz njegovog života i kontroverze vezane za njegovu porodicu i dalje povremeno postaju meta tabloida, te se tim povodom još jednom oglasila njegova ćerka Sandra Rešić.

Podsetimo, ona je tri godine uzastopno učestvovala u “Zvezdama Granda”, da bi se 2018. godine domogla finala, nakon čega je počela da izbacuje svoje pesme i nastupa širom zemlje i dijaspore.

– On ne može na miru da ode na onaj svet posle 12 godina od raznoraznih pričica, rekla-kazala, meštana, komšinica, anonimnih izvora… I onda svi misle da sam ja neka veštica koja je ne znam tu šta propustila, uradila, prodaje se preko imena svog oca i tako dalje, a nikad me niko u životu nije pitao nijedno pitanje vezano za njega, njegovu smrt i sahranu – počela je priču Sandra za Exkluziv.

– Onog trenutka kada se budem slikala na grobu sopstvenog oca, tog trenutka ću prestati da se bavim estradom i otići ću da radim u rudniku. Najviše me je pogodila priča da ćerke nisu podigle očev grob. Ne, mi jesmo podigle očev grob, ali su se drugi potpisali – nastavila je Rešićeva, a onda su je emocije savladale te je počela da plače pred kamerama.

– Iz jedne priče su stvari otišle u drugu, pa se kao u igri gluvih telefona od jedne rečenice napravilo sto rečenica, gde niko ništa nije rekao, niko ništa nije potvrdio, ali svi sve znaju o mom životu, i svi su najpametniji. Počinjem da budem malo besna. Do sada sam kulirala i govorila sebi da će to proći, ali ni posle 12 godina ne prolazi. Sada sam u fazonu da ljudi ne moraju da puste mene na miru, ali nek puste njega čoveka da ode na onaj svet kako treba.

– Sad mi fali najviše, za savete, da bude tu da ga pitam: “Šta sad da uradim? Šta bi ti sad uradio?” – dodala je pevačica, a potom se osvrnula na odnos sa sestrama.

– Sa očeve strane sam u dobrim odnosima sa najstarijom sestrom Amelom koja je u Americi. Ona je i podigla spomenik našem ocu. Sa najmlađom sestrom nisam u dobrim odnosima jer ona i njena majka nikada nisu imale želju da imaju bilo kakvu vrstu komunikacije sa mnom i sa mojom sestrom. To je njihova želja. Ja zaista ne želim nekoga ko mene ne želi.

– Njegovi “neprijatelji” su sada, ne mogu da kažem moji prijatelji, ali neko ko me jako poštuje – zaključila je Sandra, dodajući da će uskoro prepevati nekoliko očevih pesama.

Kupite SCANDAL! Zorica i Kemiš GASE GRAND! UNAJMILI ADVOKATE DA SRUŠE POPOVIĆEVU IMPERIJU! EVO ŠTA JE DRAGANA MIRKOVIĆ PORUČILA CECINOM SINU! Severina TRAŽI POMOĆ EU! (VIDEO)


scandal!printscreen