Glumicu Nataliju Vlahović – Čuljković su 26 godina gledaoci su imali prilike da je gledaju u seriji “Srećni ljudi” gde je tumačila ulogu najbolje drugarice Đine Golubović koju je u tom trenutku glumila Dubravka Mijatović.

Sonju su tada gledaoci zapamtili po oštrom stav i britkom jeziku, ali i šarmu. Posle ove serije igrala je u nekoliko domaćih filmova, a potom je jedno vreme nije bilo pred kamerama. Razlog su bili privatni problemi.

Davne 1990. godine Natalija se udala za Miloša Čuljkovića sa kojim je posle nekoliko godina braka dobila ćerku Doroteu. Međutim, tokom povratka sa puta Miloš je doživeo tešku saobraćajnu nesreću kada je 1998. godine poginuo u Crnoj Gori.

Petnaest godina kasnije, glumica je rešila da se vrati svom poslu te se pojavila u sezoni serije “Vojna akademija”. Zatim su usledile epozodne uloge u serijama kao što su “Urgentni centar”, “Santa Maria della Salute” i mnoge druge.

Gledaoci su imali priliku da je vide i u ulozi majke Nine Janković u seriji “Ubice mog oca 3” gde tumači lik Ljiljane.

– Od glume nikad nisam odustala. Za glumca je teško da ima kontinuitet, a za glumice posebno. Najteže godine za nas ženu su od 30. do 45. Sad sam ponovo tu i spremna za nove izazove – izjavila je jednom prilikom Natalija.


scandalinstagram, fejsbuk